07_KLUNDERT_4791_AB_t_Walletje_7.jpg

Verkocht: Unieke instapklare starterswoning met vrij uitzicht!

Adres: 't Walletje 7, 4791 AB Klundert
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 188 m²
Woonoppervlakte 106 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 339.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

’t Walletje 7 in Klundert gelegen aan de Wallen van de historische vestigingsgordel van het gezellige en vooral gemoedelijke Klundert. Hier is het wakker worden met het idyllische landelijk uitzicht van weilanden en schapen.
Deze fantastische, instapklare eengezinswoning is compleet gereed gemaakt voor de nieuwe eigenaar. De woning is in 2021/2022 gerenoveerd en het resultaat is prachtig! De... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Bouwperiode 1952
Status Verkocht
Aangeboden sinds Dinsdag 31 oktober 2023

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 339.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 31 oktober 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1952
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
HR-glas
Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 188 m²
Woonoppervlakte 106 m²
Woonkameroppervlakte 25 m²
Keukenoppervlakte 15,7 m²
Inhoud 385 m³
Oppervlakte externe bergruimte 9 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Zuid-west
Energieverbruik
Energielabel D
CV ketel
CV ketel Remeha
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2016
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Kookeiland
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafelmeubel
Tuin aanwezig Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Klundert H 2385 Klundert H 2385
Perceeloppervlakte 188 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

’t Walletje 7 in Klundert gelegen aan de Wallen van de historische vestigingsgordel van het gezellige en vooral gemoedelijke Klundert. Hier is het wakker worden met het idyllische landelijk uitzicht van weilanden en schapen.
Deze fantastische, instapklare eengezinswoning is compleet gereed gemaakt voor de nieuwe eigenaar. De woning is in 2021/2022 gerenoveerd en het resultaat is prachtig! De woning is voorzien van een grote living met openkeuken voorzien van kookeiland, 4 slaapkamers en fijne voor- en achtertuin.

Indeling

Als u voor de woning staat, zoemen de bijtjes en vlinders u al tegemoet. De verzorgde voortuin heet u welkom met prachtige vaste planten en grassen.
Via de voordeur komt u in de hal en hier ziet u gelijk de smaak van de huidige bewoners. De natuurlijke warme kleuren, houtlook vloer en de stalen deur zetten de trend door die u in het hele huis terugvindt. In de hal zit het zwevend toilet, afgewerkt met betonciré muren, de trap naar de eerste etage, de kelderkast, en de toegang naar de woonkamer. De gehele begane vloer is ingelegd met pvc-houtlookvloer en word verwarmd door middel van elektrische vloerverwarming en radiatoren (bijverwarming).
Komt u in de doorzonwoonkamer, valt de ruime opzet en fijne lichtinval meteen op. De ruimte is ingedeeld in een zitgedeelte met een groot kozijn dat uitkijkt op de voortuin en de wal.
De eethoek staat in directe harmonie met de tuin, dankzij de fijne openslaande tuindeuren en uiteraard de luxe keuken.
De prachtige stijlvolle keuken is een ware parel in deze woning. Met het kookeiland wat ruimte geeft voor 3 zitplaatsen. Hier kan tot laat geborreld worden of kinderen aan hun ontbijtje helpen terwijl u de lunchtrommeltjes opmaakt! De keuken is ingedeeld in 3 stukken, kookeiland, met inductieplaat(4pit) en inbouwafzuiging (koolstoffilter), grote opberglades, dan de kastenwand met koffiezetapparaat, combi-oven/magnetron, koelkast, vrieskast en opbergkasten en aan de overzijde met uitkijk op de tuin de spoelbak, vaatwasser en nog meer bergkasten. Er is voldoende kast en werkruimte om u een ware chef te voelen in dit heerlijke domein.
Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken, hier is ruimte voor extra voorraad, vindt u de opstelling van de wasmachine en droger en de loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping

Via de trapopgang komt u uit op de overloop van de eerste etage. Deze gehele etage is ingelegd met laminaat en word verwarmd door middel van radiatoren. Aan de voorzijde vindt u de badkamer met wasmeubel en waskom, douchecabine en toilet.
Naast de badkamer is de 1e slaapkamer met vrij uitzicht over de landerijen en een inbouwkast.
Aan de achterzijde bevindt zich de 2e slaapkamer, deze slaapkamer is van ruim formaat en is ook voorzien van een inbouwkast. Hiernaast vindt u de 3e kamer, deze is nu ingericht als inloopkast maar kan ook zeker dienstdoen als kinderkamer of werkruimte.

Tweede verdieping

Via de vaste trap komt u op de zolderetage. Deze is ingedeeld in een voorzolder en een zolderkamer en is dankzij de brede dakkapel een volwaardige ruimte.
Op de voorzolder is de opstelling van de Cv-ketel te vinden, dit is een Remeha uit 2016. De zolderkamer is nu in gebruik als werkplek en gamekamer maar kan uiteraard dienstdoen als 4e ruime slaapkamer.

Tuin

De goed onderhouden en verzorgde tuin is gelegen op het noordoosten. U kunt hier al vanaf de ochtend heerlijk genieten van het zonnetje. U kunt wel zien dat hier met liefde is getuinierd want alles staat in volle bloei! Er zijn bloemen perkjes maar ook vaste beplanting en bomen zoals een olijfboom, trompetboom, hortensiaboom, lavendel en rozemarijn. Achterin is een enkelsteen, gepotdekseld schuurtje te vinden. Deze geeft voldoende ruimte voor tuingereedschap, fietsen en de BBQ. Ook is er een achterom naar de brandgang die u naar de openbare weg brengt.

Bijzonderheden

Bijzondere kenmerken:
• Beneden etage gerenoveerd 2021/2022
• Vrij uitzicht
• 4 slaapkamers
• Instap klaar
• Gemoedelijk wonen
• Fijne voor- en achtertuin

Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van genoemd object. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Meiboom Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte kan worden beschouwd.

Wij maken gebruik van een standaardmodel koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% en een ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 25 jaar) opgenomen in de koopovereenkomst.

Foto's

Plattegronden

Bereken hier of je dit huis kunt kopen

Sluiten

Recent bekeken