Vacature: Medewerker Commerciële Binnendienst Verzekeringen

Meiboom Makelaardij & Financieel Advies blijft groeien en daarom hebben wij een uitdagende vacature openstaan. Kom jij ons team versterken als medewerker Commerciële Binnendienst Verzekeringen?


Wij zijn een ontzettend dynamisch kantoor en verzorgen het hele traject van aankoop/verkoop van woningen en bijbehorende hypotheken en verzekeringen. Geen dag is hetzelfde bij ons!
Dagelijks sta je klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Klantgerichtheid, hoge kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. De lijnen zijn kort, eigen initiatief wordt gezien en zeer gewaardeerd, maar werken bij Meiboom vraagt ook om inzet en flexibiliteit.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. klantcontact zowel vanuit kantoor als bij klanten thuis en administratieve verwerking van verzekeringsaanvragen, mutaties, agenderingen en het versturen van correspondentie richting onze particuliere en zakelijke relaties.

Functie eisen
✔        Mbo werk- en denkniveau en in het bezit van Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk of de bereidheid deze te behalen.
✔        Goede beheersing van de Nederlandse taal.
✔        Je kan goed werken met het Office pakket (Outlook, Word, Excel).
✔        Je bent doortastend, enthousiast en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 
Aanbod
🔹        Een uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week.
🔹        Een organisatie waarin jij je creativiteit kwijt kan met veel vrijheid en ruimte voor doorgroeimogelijkheden, eigen initiatief en ontwikkeling.
🔹        Een professioneel team om mee samen te werken.
🔹        Er wordt bij ons hard gewerkt, maar je komt terecht in een zeer gezellig team met groot samenhorigheidsgevoel. Het sociale aspect wordt daarbij niet vergeten.
 
Kies je voor een uitdagende baan met perspectief en hebben we je interesse gewekt? Laat het ons weten!