Beschrijving

Deze verrassende, unieke, compleet gerenoveerde en vrijstaande dijkwoning is er één uit duizenden! Als u vanuit de straatkant de woning bekijkt wordt u eigenlijk al voor de gek gehouden. Wat een keurig smal dijkhuisje lijkt is van binnen een riante, unieke familiewoning met 4 mooie slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, grote woonkamer met aansluitende keuken en een onderhuis met een gigantische garage/werkplaats. Er zijn dan ook mogelijkheden voor een bedrijf aan huis vanwege de toegang aan de achterzijde en zelfs dubbele bewoning! En hebben we het nog niet gehad over alle unieke elementen die in deze woning verwerkt zijn.
Wij wensen u veel plezier met het bekijken van de media. Bij interesse kunt u snel een afspraak maken voor een bezichtiging.

Indeling

De groene voordeur laat u binnen in de hal van deze ruime woning. Via de hal komt u uit in de woonkamer of kunt u de trap nemen naar het onderhuis. 
Zodra u de woonkamer opendoet, komt er een zee van ruimte op u af. De tv is mooi verwerkt in een ombouw met zowel boven als onder bergruimte. De ruimte wordt verwarmd door middel van radiatoren en er bevindt zich een prachtige sfeervolle houthaard van het merk Morsø.
De gehele beneden etage heeft veel lichtinval en is ingelegd met retro hoogwaardig en slijtvast marmoleum.
De omvangrijke keuken bevat veel werk- & opbergruimte en wordt geliefd door de ware chef in huis. Daarbij heeft de echte kenner het waarschijnlijk al gezien, de authentieke Piet Zwart keuken uit 1942, verhuist van een boetiek hotel uit Groningen naar de Stoofdijk in Dinteloord. Een van de trotse vondsten van de huidige bewoners.
De ware 4 pits Edna uit 1952 staat nog al te sierlijk op zijn plaats onder de luxe RVS afzuigkap. Ondanks dat de keuken zijn mooie authentieke details heeft mogen houden, zoals broodlades en ijzeren rekjes vindt u ook de techniek van nu zoals een combioven/magnetron, oven en vaatwasser. 
Na de keuken komt u in de recent aangebouwde eetkamer. De 3 lichtkoepels zorgen ervoor dat er een prettige lichtinval is en door de tuindeuren is de woning in mooie harmonie met de aan de zijkant gelegen tuin.
De ruimte is zeer royaal waardoor er nog genoeg plek is voor een werkhoek of speelruimte voor de kinderen.

Eerste verdieping

Via de woonkamer komt u via de trapopgang naar de overloop van de eerste etage. Hier bevinden zich 2 slaapkamers, een riante badkamer en is de bergzolder via een vlizotrap te bereiken. Uiteraard is alles in jaren 50 stijl opgebouwd met veel houtwerk en romantische tinten. 
In 2009 is deze etage vergroot met een groot dakkapel over de gehele breedte van de originele woning dit is nu de master slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een grote op maat gemaakte inbouwkast en elektrische zonnewering.
Door de hele woning vindt u bakelieten details, sommige origineel, sommige replica en wat een karakter geeft dat! Op deze etage vallen de zwarte lichtschakelaars zeker op tegen de lichte kleuren van het verfwerk.
Naast de master slaapkamer vindt u de tweede slaapkamer in fijn formaat.
De badkamer op deze etage is een van de pronkstukken van dit huis. Helemaal opgebouwd in jaren 50 stijl. De geheel betegelde ruimte geeft ruimte aan een groot hoekbad, lavet, urinoir, hangtoilet en een inloopdouche. De badkamer wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.

Tweede verdieping

De zolder is toegankelijk met behulp van een vlizotrap, deze ruimte wordt nu benut als berging. Ook vindt u hier de omvormer van de zonnepanelen, deze 12 panelen zijn in 2019 geplaatst.

Overige verdiepingen

Het onderhuis:
Via de trap in de hal komt u in het onderhuis, dit zou een woning op zich kunnen zijn. 
De grote centrale hal geeft toegang aan; 2 ruime slaapkamers, wasruimte met aansluiting voor de was- en droogmachine, toilet en douche (beiden recent aangelegd), Cv-ketel (Daelderop 2008) en garage/werkplaats. De strakke onbewerkte gietvloer geeft een mooi contrast met de mooie eikenhouten deuren en trap.
De twee slaapkamers zijn voorzien van kantel/kiep ramen en ingelegd met een stoere eikenhouten vloer, de gekleurde strepen verklappen dat dit ooit de vloer was uit een kleine Antwerpse gymzaal! 

De garage bevindt zich onder de eetkamer en wat een ruimte! Een ware droom voor elke klusser. Deze heeft een elektrische deur maar is ook toegankelijk via een loopdeur. Deze ruimte zou ook zeer goed kunnen functioneren als een werkruimte voor een klein bedrijf.

Tuin

Via de garage komt u op het achtererf deze is met de auto te bereiken via de Van Hogendorpstraat. De leilindes zorgen voor voldoende privacy en een mooi groenuitzicht. 
Tevens geeft het achtererf zeer veel parkeergelegenheid.
De damwanden en de groene hagen zorgen voor een mooie scheidingslijn van het achtererf en de tuin. Via een trap is de tuin te bereiken.

De tuin is een heerlijke groene oase om familie en vrienden te ontvangen. Er is veel aandacht besteed aan de planten, struiken en hagen u kunt wel zien dat hier veel tijd wordt doorgebracht.
Er is een trampoline, speelhuisje, schommels en genoeg ruimte voor een balletje te trappen! Ook is erachter in de tuin een mooie ruimte ingedeeld voor kippen. Heerlijke verse eitjes in de ochtend!

Bijzonderheden

Algemeen:
-	Vrijstaande dijkwoning 
-	Compleet gerenoveerd
-	Mogelijkheid tot dubbele bewoning
-	Inhoud van 700m3
-	Ruime garage
-	Parkeren op eigen terrein
-	Zonnepanelen aanwezig

Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van genoemd object. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Meiboom Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte kan worden beschouwd.

Wij maken gebruik van een standaardmodel koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% en een ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 25 jaar) opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken