Beschrijving

Hierbij mogen wij deze superfijne gezinswoning met 4 slaapkamers en tuin op het zuiden te koop aanbieden! De woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie (woonerf) vlakbij sportvoorzieningen, scholen en supermarkt. In 5 minuutjes fietsen bent u zo in het gezellige centrum van Zevenbergen!
De woning is goed onderhouden, gedeeltelijk gerenoveerd in 2019 en heeft maar liefs 4 ruime slaapkamers.  De carport biedt parkeergelegenheid voor 1 auto en gaat over in een voortuin. De heerlijke achtertuin is zuidelijk gelegen en via de achterpoort staat u zo aan de groenvoorzieningen "De knip", waar u heerlijk kunt wandelen.

Indeling

Begane grond: 
Zodra u de voordeur open doet voelt u het meteen, welkom thuis! In de hal vindt u de meterkast, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen, waardoor het eenheid vormt met de op het zuiden gelegen tuin. De tuin is via een loopdeur te bereiken. 
De grenen houten vloer zorgt voor een behaaglijke sfeer en via de open trap komt u op de eerste verdieping. De keuken wordt door middel van een halfhoge muur van de woonkamer gescheiden. Door de hoek opstelling wordt de ruimte goed benut, heeft veel kast- en werkruimte en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, inductie kookplaat, oven en afzuigkap.

Eerste verdieping

De hal met afsluitbaar portiek geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de trap naar de zolderetage. Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan er een is voorzien van inbouwkast. Beide kamers zijn voorzien van rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde is gelegen over de gehele breedte van de woning is ook voorzien van een grote inbouwkast. 
De geheel betegelde badkamer, gerenoveerd in 2019, heeft een prachtige moderne look! De zwarte kranen, one-way mirror douche-glas en radiator zijn echte blikvangers!

Tweede verdieping

De tweede verdieping bestaat uit een overloop en een 4e slaapkamer welke via een vaste trap zijn te bereiken. De royale slaapkamer is gelegen over de gehele breedte van de woning en beschikt over een dakraam, vervangen in 2019, en een grote inbouwkast.
De ruime overloop geeft ruimte aan een grote diepe berging. Ook bevindt zich hier de opstalplaats voor de was en droog voorziening en de CV- ketel (Remeha Avanta HR combi ketel uit 2010).

Tuin

De woning staat in goede verbinding met zowel de voortuin als de achtertuin. 
De voortuin gelegen op het noorden betreedt u doormiddel van de Carport. Deze biedt parkeergelegenheid voor 1 auto. Aan de zijkant hiervan zijn twee bergingen gesitueerd, waarvan één berging is voorzien van (kracht)stroom. De tuin is grotendeels betegeld waardoor deze multifunctioneel gebruikt kan worden. Tevens is er gebruik gemaakt van perken en zijn er bomen aangelegd.
De achtertuin, gelegen op het zuiden is een heerlijke oase van rust en groen. Via de poort staat u zo aan de groenvoorziening ”De Knip”.  De ingelegde vlonders, het sier grint en het groen geven de tuin een mooi contrast. Achterin de vindt u een houten tuinhuis met overkapping.
Let op: Het achterste strookje van de tuin betreft huurgrond van de gemeente, dit kan eventueel gekocht worden.

Bijzonderheden

- Gezinswoning met 4 ruime slaapkamers;
- Grotendeels kunststof kozijnen;
- Kunststof kozijnen achterzijde woning geplaatst in 2019 en 2020;
- Badkamer in 2019 gerenoveerd;
- Zuidelijk gelegen tuin;
- Carport;
- Groene omgeving.

Kenmerken