Aankoop

Aankoop van een nieuwe woning - schakel een makelaar in

Een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven en de bedragen die ermee gemoeid zijn, zijn van aanzienlijke hoogte. Daarnaast zet je een hypotheek voor een aantal jaren vast, dan wil je wel de voor jou meest beste optie kiezen. En dus is het een verstandig idee om bij de aankoop van je nieuwe woning een makelaar in te schakelen. Een makelaar is volledig op de hoogte van alle regels en mogelijkheden en zo weet je in ieder geval zeker dat je niet teveel geld betaalt! 

Zekerheid bij de aankoop van jouw nieuwe woning 

Daarnaast krijg je hulp bij de onderhandelingen, het koopcontract en de oplevering van je huis. We zetten alle opties en mogelijkheden voor je op een rijtje, zodat je op basis van feiten een keuze kunt maken die past bij jouw situatie. Een huis kopen is een proces waar je professionele hulp goed bij kan gebruiken. De kosten die je maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je met een goed advies al heel snel terug!

Inzicht in de woning en woningmarkt

Een aankopend makelaar weet wat er voor welk geld te koop is, hoelang de woning al te koop staat en wat de huidige eigenaar ervoor betaald heeft. Een kritische blik naar de fysieke staat van het huis voorkomt dat je op termijn voor vervelende en dure verrassingen komt te staan. Ook het onderhandelen kun je soms beter uit handen geven aan iemand die minder emotioneel en meer rationeel naar de woning kijkt.

Afspraak maken Bel ons WhatsApp ons