Klanten vertellen

We kunnen zelf vertellen wat we doen, maar nog mooier is het als onze klanten ons vertellen hoe we ze hebben kunnen helpen. Hieronder vind je een aantal van die reviews, waar we meer dan trots op zijn!

"Meiboom is een deskundige makelaar, heeft kennis van de huidige markt, en geeft professioneel, financieel advies."

Dhr. Allard Doorn - 28 januari 2022 

"Hele fijne begeleiding bij het kopen van mijn woning. Snelle en duidelijke antwoorden op vragen en tevens enorm laagdrempelig."

Manon - 27 januari 2022

"Daan staat altijd paraat en weet altijd je vragen correct en snel te beantwoorden. Je kan Daan altijd berichten en je ontvangt snel een antwoord waarmee je uit de voeten kan! Ik ben erg tevreden en niet voor niks dat ik al voor de derde keer naar Daan toe stap voor zijn expertise!"

Michelle van Stratum - 12 augustus 2021 

"Dankzij het snelle schakelen van Daan, hebben wij de mogelijkheid gekregen om ons droomhuis te kopen. Met zijn eerlijke advies en heldere uitleg, wisten wij direct waar we aan toe waren. Soms is het niet altijd even makkelijk om snel te printen en scannen, maar hier heeft Daan de perfecte oplossing in geboden, namelijk door de ondertekende documenten buiten werktijd even bij mij op te pikken. De ondersteuning en begeleiding bij onze aankoop is meer dan ik had verwacht te krijgen. Ga zo door Daan!"
Esther - 1 december 2020
 

"Ruim 4 jaar zijn wij nu klant bij Meiboom, voor zowel onze verzekeringen en hulp bij de aan- en verkoop van ons huis. Ze zullen er alles aan doen om het beste resultaat te krijgen voor je. Contact is ook zeer gemakkelijk via telefoon, mail of whatsapp."

Liza - 28 oktober 2020
 
"Wij zijn al bij Meiboom met al onze verzekeringen sinds 1992. Altijd netjes geholpen en goed advies gekregen. De laatste jaren worden we meestal geholpen door Magreet of Debby. Het is fijn dat als je ze belt ze ook weten wie er aan de andere kant van de telefoon is, bij vragen helpen ze je graag en willen ook nog het een en ander opzoeken voor je. Wij hebben geen verstand van verzekeren en geef dit dan ook graag uit handen juist in de handen van Magreet of Debby. Bedankt en een dikke pluim voor jullie werk."
A.J.M. - 16 oktober 2020
 
"Daan heeft ons super geholpen met onze hypotheek keuze. Wij hadden zelf al wat ideeën en hij speelde hier goed op in met passend advies. Ook qua verzekeringen goed geadviseerd. Alles ook op korte termijn snel en netjes geregeld. Ze nemen alle tijd voor je en zelfs ons zoontje werd opgevangen door het personeel. Kortom goed en snel advies gehad. Wij zouden Meiboom aan iedereen adviseren."
K. van Wolde - 10 maart 2020
"Het contact met en advies van Daan Meiboom heeft het hele traject een stuk plezierig gemaakt. En dat zegt wel iets, aangezien hypotheken en verzekeringen vaak taaie stof is! Daan legt het begrijpelijk uit en hij kan goed inschatten wat je al wel en niet weet over het onderwerp. Die praktische aanpak zorgt er dus voor dat het niet meer tijd kost dan nodig, terwijl je toch helemaal geinformeerd de deur uitloopt. Deskundigheid is natuurlijk een minimum vereiste, maar Daan is ook attent, oprecht en gewoon lekker eerlijk. Wij zijn erg blij met het grondige advies dat echt bij ons past!"
          
Familie van der Waal - 13 november 2019

"De adviseurs zijn een heel hecht team, dat zich inzet voor de klanten. Niets is teveel en ze staan altijd klaar om alles in goede banen te leiden. Wij hebben ons droomhuis dankzij de adviseur kunnen kopen, en onze vorige woning hebben ze binnen een week, tegen een zéér goede prijs verkocht! Ook bijbehorende verzekeringen worden piekfijn besproken en afgehandeld. Persoonlijke aanpak staat voorop bij deze aardige en warme mensen. Al met al, we zijn heel erg blij dat we deze mensen hebben ontmoet, en we zouden iedereen willen aanraden om zaken met Meiboom makelaars, hypotheken en verzekeringen te doen!!

 John & Jolanda - 29 mei 2019
 

Wil je meer beoordelingen lezen: klik hier


Hypotheken, verzekeringen en makelaardij in regio Moerdijk

Persoonlijk advies van adviseurs waar je gewoon nog even binnen kunt lopen. Daar gaat het om.

Sinds de oprichting in 1983 streeft ons familiebedrijf naar nauw persoonlijk contact met onze relaties. Hoe meer je bij de bank alleen maar een nummertje bent, hoe duidelijker onze meerwaarde wordt voor onze relaties.

Vragen? Dan kun je gewoon even langs lopen. Ouderwets, maar met een moderne tint. Ja, wij houden van persoonlijk advies, maar maken graag gebruik van alle moderne mogelijkheden. Dat betekent dat je gewoon op de website verzekeringen kunt vergelijken en aanvragen, hypotheek berekeningen kan maken en ons altijd kunt bereiken op WhatsApp en Facebook.

Wil je advies of is er iets aan de hand? Bij ons heb je binnen no-time de juiste persoon voor je om samen te zoeken naar de beste oplossing.

Een paar van onze kernwaarden:
✓ Altijd één aanspreekpunt 
✓ Ook actief in avonden en weekenden
✓ Eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend
✓ Advies op maat, op kantoor of bij je thuis
✓ 100% onafhankelijk
✓ Landelijk netwerk, lokale experts
✓ Duidelijk en betrokken
✓ Ervaren en kundige adviseurs

Neem eens vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie!

Contact opnemen