Stille Verkoop

Een huis kopen dat eigenlijk niet te koop staat? Dat is minder vreemd dan je denkt. Steeds vaker worden gewilde huizen ‘stilletjes’ verkocht. Geen bordje in de tuin, geen vermelding op Funda en ook niet op social media. Deze afgelopen tijd hebben we zo binnen de gemeente Moerdijk meerdere huizen verkocht en aangekocht.

Bij deze stille verkoopmethode verkopen we je huis in alle rust en met totale privacy. En toch weten wij vaak voldoende potentiële kandidaten te vinden die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Hoe we dat doen? Wij hebben ontzettend veel zoekers in ons bestand, die ook nog eens gescreend zijn op financiële mogelijkheden. En op die manier kunnen wij de ideale match zoeken.

Voordelen van een stille verkoop kunnen zijn; zelf het tempo bepalen, een snellere verkoop en alleen maar serieuze kandidaten.Een nadeel van een stille verkoop kan zijn dat er minder kandidaten op een woning afkomen. Maar met ons netwerk zijn de potentiële kopers die komen kijken, wél kandidaten met financiële zekerheid!

Soms gebruiken we stille verkoop ook om te kijken hoelang het duurt en voor welke prijs we jouw huis kunnen verkopen, zonder dat dit openbaar is. Wat je wensen ook zijn, we geven jouw huis net zoveel aandacht als bij een gewone verkoop. En mocht het onverhoopt niet lukken om de woning te verkopen in de stille verkoop, kun je er op een later moment nog voor kiezen om over te gaan op een actieve verkoop.