Alle hypotheekrentes

Wat is de laagste rente op dit moment? Bekijk hier het volledige rente overzicht.

De hypotheekrente staat laag. Maar de laagste hypotheekrente hoeft niet altijd de beste keuze te zijn. Toch is de hypotheekrente bepalend voor de hoogte van je uiteindelijke maandlasten. Wij geven je inzicht in de verschillende mogelijkheden en aanbieders, zodat jij altijd een hypotheek hebt die bij jouw persoonlijke situatie past. 

Hoe hoog is mijn hypotheekrente 

De hoogte van je hypotheekrente is afhankelijk van meerdere zaken. Wil je je hypotheek bijvoorbeeld 10 jaar vast zetten, of liever gelijk 30 jaar? Kies je voor een annuïteitenhypotheek of toch een lineaire hypotheek? Jouw keuzes zijn van invloed op de hoogte van je hypotheekrente.

Aanbieders hypotheken vergeleken

In onderstaand overzicht hebben we alle hypotheekverstrekkers opgenomen en hun actuele hypotheekrente gegevens weergegeven. Per aanbieder zie je wat hun laagste hypotheekrente is en voor hoeveel jaar je de hypotheek kunt vastzetten. Heb je vragen over een bepaalde hypotheekverstrekker? Klik dan op het winkelmandje en maak direct een afspraak met ons. Vervolgens leggen we je heel graag meer uit over de betreffende hypotheek.

 

Afspraak maken Bel ons WhatsApp ons