Waarom een reisverzekering?

Krijg hulp en financiële ondersteuning als jouw vakantie toch anders verloopt

Als je op vakantie of op reis gaat wil je dat onbezorgd kunnen doen. Met een goede voorbereiding voorkom je dat je belangrijke spullen of documenten vergeet. Toch heb je niet alles onder controle. Maar wat als je tijdens de vakantie wordt bestolen of je moet met spoed weer naar huis in verband met omstandigheden? In dat geval ben je blij met een reisverzekering waar je op terug kunt vallen. 

Dekking van een reisverzekering: meer dan alleen baggage 

Bij een reisverzekering wordt vaak gedacht aan het verzekeren van de bagage, maar dat is maar een klein deel van de dekking. Grotere financiële gevaren liggen ook op de loer. Wat dacht je van een opname in het ziekenhuis gedurende de vakantie. Mogelijk worden de volledige kosten niet uitgekeerd door jouw Nederlandse zorgverzekeraar? Je kunt ook eerder naar huis moeten door bijvoorbeeld familieomstandigheden. Met de juiste reisverzekering zijn deze financiële risico’s ingedekt.

Welke dekking past bij jouw vakantie?

De ene reisverzekering is de andere niet. Een reisverzekering kun je zo goed mogelijk afstemmen op de vakantie. Voor wintersport is een andere dekking wenselijk in vergelijking met een zomervakantie. Ook kan het verschil maken wat je tijdens de vakantie gaat doen. Ga je voor een strandvakantie of juist voor een sportieve vakantie inclusief bepaalde gevaarlijke sporten zoals paragliding? Dit maakt de reisverzekering een adviesproduct.

Kiezen voor een eenmalige of een doorlopende reisverzekering?

Wist je dat een doorlopende reisverzekering al voordeliger kan zijn bij een vakantie van twee weken? Het voordeel van de doorlopende reisverzekering is dat weekendjes weg ook verzekerd zijn. Toch is het wel zaak om voorafgaand aan de vakantie de reisverzekering nog even tegen het licht te houden. Je wilt namelijk voorkomen dat je tijdens de zomervakantie nog extra betaalt voor een wintersportdekking.

Daan Meiboom helpt jou graag met het kiezen van een reisverzekering op maat. Je krijgt een alarmnummer waarmee je tijdens de vakantie contact kunt opnemen. Ook als het geen noodsituatie is, maar als je advies wenst van een Nederlands sprekende medewerker van de alarmcentrale. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Lees onze advieskeuze.nl beoordelingen

Afspraak maken Bel ons   WhatsApp ons

Vergelijk en bereken direct de premie voor de Reisverzekering