Welke autoverzekering past het beste bij jou en jouw auto?

Stem jouw autoverzekering zo goed mogelijk af op de auto en lage kosten. 

Een autoverzekering afsluiten is verplicht. De goedkoopste autoverzekering is de WA autoverzekering. Deze verzekeringsvorm biedt alleen maar dekking tegen schade veroorzaakt aan anderen met de verzekerde auto. Deze autoverzekering wordt vaak gekozen voor oudere auto’s met nog maar een geringe waarde. Wens je een uitgebreidere autoverzekering? Wij helpen jou graag bij het kiezen van de juiste verzekering.

Hoe verzeker jij jouw auto?

Naast de WA kun je ook kiezen voor de WA beperkt casco en de WA casco. Welke verzekering de beste keuze is, hangt af van verschillende factoren. De waarde van de auto speelt hierin een belangrijke rol. De WA beperkt casco keert de schade aangericht aan anderen uit en biedt daarnaast een aanvullende dekking. Bijvoorbeeld bij stormschade, diefstal en aanrijding met loslopende dieren keert de verzekeraar ook de schade aan jouw auto uit. De WA casco keert bijvoorbeeld ook uit als uw auto beschadigd raakt door vandalisme of door een aanrijding waarvoor jij, of de bestuurder van jouw auto, aansprakelijk bent/is.

De premie van je autoverzekering is niet bepalend

Je wilt uiteraard zo weinig mogelijk betalen voor de autoverzekering. Toch is de kwaliteit van de verzekering belangrijker dan een lagere premie van een paar euro’s per maand. Je kunt tegen een bodemprijs jouw auto verzekeren, maar bij schade weet je pas waar je de autoverzekering voor hebt afgesloten. Met een goed advies maak je een goed onderbouwde keuze. Wij zijn er voor jou als je de autoverzekering afsluit en bij schade zijn wij er ook. 

Ook bij schade aan jouw auto zijn wij er voor je 

Wij behartigen jouw belangen tegenover de verzekeraar en de schade-experts van de verzekeraar. Bij schade laten wij zien waarom je voor Daan Meiboom hebt gekozen. Een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem hier contact met ons op!

Lees onze advieskeuze.nl beoordelingen

Vergelijk en bereken direct de premie voor de Autoverzekering