Verkoop

Verkoop van je woning

De verkoper heeft het voor het zeggen in de huidige dynamische markt. Een huis verkopen lijkt dan ook makkelijker dan het in werkelijkheid is. Er is dan ook geen twijfel over mogelijk: Nu is het juiste moment. Maar hoe bepaal je een realistische vraagprijs? Hoe maak je de beste kans op een snelle en vooral geslaagde verkoop?

Samenwerken voor de beste verkoopstrategie 

Wij werken samen voor de meest effectieve verkoopstrategie van jouw huis. Jij kent jouw huis het beste, de juiste koper aan tafel krijgen en de onderhandeling voeren; dat kunnen wij als beste! Marketing gaat bij Meiboom verder dan een advertentie op Funda plaatsen. Wij zetten alle middelen in die nodig zijn om jouw woning onder de aandacht te brengen. En onze resultaten laten overduidelijk zien: Met onze aanpak realiseren wij een hogere verkoopopbrengst van jouw woning. 

Zelf je huis verkopen?

Dat zou kunnen, maar je mist dan de expertise van een echte makelaar die naast technische en juridische kennis voor jou het onderste uit de kan haalt als het gaat om de verkoopwaarde. Wij staan er als verkoopmakelaar voor jou en zorgen dat je het maximale uit jouw huis haalt. Huizenverkopers op Funda beoordelen ons gemiddeld met een 9,6!

De 4 garanties van Meiboom:

  • Altijd een wervelende presentatie: Je woning wordt gepresenteerd op moderne wijze en onder de aandacht gebracht aan de meest geschikte kandidaten door inzet van big data en sociale media.
  • We zijn altijd bereikbaar: niets is zo vervelend als ‘s avonds op de bank zitten met een prangende vraag waar je antwoord op wilt hebben. Geen probleem, we zijn bereikbaar.
  • Altijd annuleren zonder gedoe: Je kunt de samenwerking altijd stopzetten, mocht je dat willen. 
  • Altijd tevreden: Wij streven naar 100% tevreden klanten, want tevreden klanten zorgen voor de allerbeste reclame.

Afspraak maken Bel ons   WhatsApp ons