Aankoop

Een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven en de bedragen die ermee gemoeid zijn, zijn van aanzienlijke hoogte. Dan zou het een goed idee kunnen zijn om een makelaar in te schakelen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niet teveel geld betaalt!

Daarnaast krijg je hulp bij de onderhandelingen, het koopcontract en de oplevering. Door ons krijg je net dat zetje in de rug waardoor je niet hoeft te twijfelen, maar de juiste keuze kan maken. Een huis kopen is een proces waar je professionele hulp goed bij kan gebruiken. De kosten daarvan heb je met een goed advies eigenlijk al terugverdiend!

Een aankopend makelaar weet wat er voor welk geld te koop is, hoelang de woning al te koop staat en wat de huidige eigenaar ervoor betaald heeft. Een kritische blik naar de fysieke staat van het huis voorkomt dat u op termijn voor vervelende en dure verrassingen komt te staan. Ook het onderhandelen kunt u beter uit handen geven aan iemand die minder emotioneel en meer rationeel naar de woning kijkt.

Afspraak maken Bel ons WhatsApp ons