Verkoop

De verkoper heeft het voor het zeggen in de huidige dynamische markt. Een huis verkopen lijkt dan ook makkelijker dan het in werkelijkheid is. Er is dan ook geen twijfel over mogelijk: nu is het juiste moment. Maar hoe bepaal je een realistische vraagprijs? Hoe maak je de beste kans op snelle en vooral geslaagde transactie?

Wij werken samen. Samen met jou bepalen wij de meest effectieve verkoopstrategie. Onze resultaten laten overduidelijk zien: Met onze aanpak realiseren wij een hogere verkoopopbrengst. Wil je weten hoe wij bij Meiboom het verkoopresultaat van jouw woning zullen verbeteren? Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou aan de keukentafel.

Samen jouw huis verkopen. Jij kent je huis het beste. Maar zorgen dat je de juiste koper aan tafel krijgt en de beste onderhandeling voeren, dat kunnen wij als de beste. Marketing gaat verder dan een advertentie op Funda. Laat ons big data en sociale media inzetten op de meest efficiënte wijze voor het beste resultaat.

Zelf je huis verkopen? Dat zou kunnen, maar je mist dan de expertise van echte makelaar die naast technische en juridische kennis voor jou het onderste uit de kan haalt als het gaat om de verkoopwaarde. Huizenverkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9,5!

Wij geven de volgende garanties:

  • Altijd een wervelende presentatie: Je woning wordt gepresenteerd op moderne wijze en onder de aandacht gebracht aan de meest geschikte kandidaten door inzet van moderne technieken zoals big data en sociale media;
  • Altijd bereikbaar: niets is zo vervelend als ‘s avonds op de bank zitten met een prangende vraag? Geen probleem, we zijn bereikbaar;
  • Altijd annuleren zonder gedoe: je kunt de samenwerking altijd stopzetten, mocht je dat willen;
  • Altijd tevreden: Wij streven naar 100% tevreden klanten, want tevreden klanten zorgen voor de allerbeste reclame.

Afspraak maken Bel ons WhatsApp ons