Over ons

Wie kan ons beter beoordelen dan onze klanten zelf! 

Wil je meer beoordelingen lezen: klik hier

"Daan heeft ons super geholpen met onze hypotheek keuze. Wij hadden zelf al wat ideeën en hij speelde hier goed op in met passend advies. Ook qua verzekeringen goed geadviseerd. Alles ook op korte termijn snel en netjes geregeld. Ze nemen alle tijd voor je en zelfs ons zoontje werd opgevangen door het personeel. Kortom goed en snel advies gehad. Wij zouden Meiboom aan iedereen adviseren."
           K. van Wolde - 10 maart 2020 

 

"Het contact met en advies van Daan Meiboom heeft het hele traject een stuk plezierig gemaakt. En dat zegt wel iets, aangezien hypotheken en verzekeringen vaak taaie stof is! Daan legt het begrijpelijk uit en hij kan goed inschatten wat je al wel en niet weet over het onderwerp. Die praktische aanpak zorgt er dus voor dat het niet meer tijd kost dan nodig, terwijl je toch helemaal geinformeerd de deur uitloopt. Deskundigheid is natuurlijk een minimum vereiste, maar Daan is ook attent, oprecht en gewoon lekker eerlijk. Wij zijn erg blij met het grondige advies dat echt bij ons past!"

Familie van der Waal - 13 november 2019

"De adviseurs zijn een heel hecht team, dat zich inzet voor de klanten. Niets is teveel en ze staan altijd klaar om alles in goede banen te leiden. Wij hebben ons droomhuis dankzij de adviseur kunnen kopen, en onze vorige woning hebben ze binnen een week, tegen een zéér goede prijs verkocht! Ook bijbehorende verzekeringen worden piekfijn besproken en afgehandeld. Persoonlijke aanpak staat voorop bij deze aardige en warme mensen. Al met al, we zijn heel erg blij dat we deze mensen hebben ontmoet, en we zouden iedereen willen aanraden om zaken met Meiboom makelaars, hypotheken en verzekeringen te doen!!"

John & Jolanda - 29 mei 2019

Wil je meer beoordelingen lezen: klik hier

"Heldere uitleg als hypotheek adviseur. Goed bijstaan als aankoopmakelaar. En gelukkig maar dat we die, op advies van Meiboom makelaardij, in handen hadden genomen. We adviseren iedereen de aankoopdiensten ook af te nemen, uiteindelijk veel profijt van! Zijn erg kundig en weten precies hoe het zit met rechten en plichten. Verzerkingsenpakket samengesteld dat erg passend is. Niet uit op "verkoop" hierin, maar echt meedenken met de klant. Het hele pakket in handen van Meiboom Makelaardij, dat maakt ons een onbezorgd mens en dus handen voor andere zaken heerlijk vrij!"

Roy & Elke - 21 februari 2019

"Meiboom Assurantiën is niet alleen geschikt als makelaar. Ze zijn veelzijdig en extreem deskundig op heel veel andere vlakken. Via de makelaar heb ik een woning gekocht, verkocht en opnieuw gekocht. Altijd een snelle persoonlijke reactie en betrokkenheid in de omgang. Ook is de makelaar mijn tussenpersoon voor al mijn lopende verzekeringen. Mocht er iets zijn dan weet je na 1 telefoontje meteen waar je aan toe bent. En volgt er direct een adequate opvolging met de verzekeringsmaatschappij en vlugge afhandeling. Tot 2 maal toe snel en duidelijk mijn hypotheek kunnen regelen en heeft de makelaar ervoor gezorgd dat alles binnen no time geregeld was. Vakmensen met kennis en betrokkenheid. Dit zie je niet vaak tegenwoordig. Blij dat ze vasthouden aan deze filosofie en deze koers behouden!"

Joram - 14 december 2018

Wil je meer beoordelingen lezen: klik hier


Hypotheken, verzekeringen en makelaardij in regio Moerdijk

Persoonlijk advies van adviseurs waar je gewoon nog even binnen kunt lopen. Daar gaat het om.

Sinds de oprichting in 1983 streeft ons familiebedrijf naar nauw persoonlijk contact met onze relaties. Hoe meer je bij de bank alleen maar een nummertje bent, hoe duidelijker onze meerwaarde wordt voor onze relaties.

Vragen? Dan kun je gewoon even langs lopen. Ouderwets, maar met een moderne tint. Ja, wij houden van persoonlijk advies, maar maken graag gebruik van alle moderne mogelijkheden. Dat betekent dat je gewoon op de website verzekeringen kunt vergelijken en aanvragen, hypotheek berekeningen kan maken en ons altijd kunt bereiken op WhatsApp en Facebook.

Wil je advies of is er iets aan de hand? Bij ons heb je binnen no-time de juiste persoon voor je om samen te zoeken naar de beste oplossing.

Een paar van onze kernwaarden:
✓ Altijd één aanspreekpunt 
✓ Ook actief in avonden en weekenden
✓ Eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend
✓ Advies op maat, op kantoor of bij je thuis
✓ 100% onafhankelijk
✓ Landelijk netwerk, lokale experts
✓ Duidelijk en betrokken
✓ Ervaren en kundige adviseurs

Neem eens vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie!

Contact opnemen

 10-3-2020 door K. van Wolde :10-3-2020 door K. van Wolde :