Makelaar Klundert

Makelaar Klundert

Meiboom Makelaardij is de makelaar in Klundert wanneer je je huis wilt verkopen, een eerlijk hypotheekadvies wilt of je verzekeringen wil afsluiten. Het voordeel van onze Makelaardij is dat we namelijk al die dienstverleningen onder een dak bieden. Geen gedoe met verschillende partijen of contactpersonen: Je hebt voor al je financiële zaken hetzelfde aanspreekpunt, wél zo handig! 

Meiboom Makelaardij in de directe omgeving van Klundert

Meiboom Makelaardij is al jarenlang een begrip in de directe omgeving van Klundert. Meiboom is opgericht door vader Béroul Meiboom, waarna Daan begin 2020 de zaak overnam. Door hun jarenlange ervaring kennen zij als geen ander de directe omgeving waarin zij werkzaam zijn. Deze ervaring blijft behouden, net als de persoonlijke sfeer, maar dan aangevuld met de frisse, vernieuwende blik van Daan. Het maakt van Meiboom Makelaardij dé beste partij als je een makelaar nodig hebt in de omgeving van Klundert.

De beste begeleiding bij de aan- of verkoop van je huis

Wanneer je een huis gaat aan- of verkopen wil je van je makelaar het beste advies mogelijk krijgen. Bij Meiboom kijken we daarom altijd samen met jou naar je persoonlijke situatie. Hoe is je werk- en leefsituatie nu en wat verwacht je van de toekomst? Ben je een starter en op zoek naar je eerste huis in de omgeving van Klundert, of ga je wellicht samenwonen en hoop je in de toekomst een gezin te starten? Al deze factoren zijn van invloed op je hypotheek en het financieel advies dat wij je gaan geven. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn bij het aan- of verkopen van een huis. Die combinatie maakt dat je bij ons altijd de beste begeleiding kunt verwachten!

Neem contact met ons op

Ben je dus op zoek naar een huis in de omgeving van Klundert? Of wil je je huis in deze omgeving verkopen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Bij Meiboom Makelaars helpen wij je heel graag verder!