Huis verkopen Klundert

Huis verkopen Klundert

Wil je je huis verkopen in Klundert? En wil je daarbij een eerlijk én persoonlijk advies? Dan ben je van harte welkom bij Meiboom Makelaardij! We kennen de omgeving van Klundert als geen ander én zijn volledig op de hoogte van alle actuele regelingen in de woningmarkt. En naast het helpen bij het verkopen van je huis, kunnen we je ook een sterk financieel advies geven of je helpen bij het afsluiten van je verzekeringen. Want ook dit bieden wij aan! Bij Meiboom Makelaardij heb je dus écht alle service onder een dak! 

Meiboom Makelaardij begeleidt je bij de verkoop van je huis in Klundert

Meiboom Makelaardij is al jarenlang een begrip in de directe omgeving van Klundert. In 2020 nam Daan het stokje over van vader Béroul Meiboom, die het bedrijf ooit startte. Door hun jarenlange ervaring kennen zij als geen ander de directe omgeving van Klundert. Zij weten niet alleen wat er op de landelijke woningmarkt speelt, maar zeker ook wat er in deze omgeving gebeurt. Ontzettend belangrijk wanneer je je huis in Klundert wilt verkopen!

Je huis in Klundert verkopen op een manier die bij jou past

Bij Meiboom is geen een verkooptraject hetzelfde. We gaan altijd met je in gesprek en bepalen samen op welke manier we jouw huis het beste kunnen gaan verkopen. We nemen je stap voor stap mee in het plan dat we voor de verkoop gaan opstellen. We kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie. Heb je al een ander huis op het oog, of wil je wellicht gaan huren? En vergeet niet je werksituatie, is die stabiel of verwacht je daar wijzigingen in? We nemen het allemaal mee om te bekijken welke verkoopstrategie het beste bij jou past. 

Plan een afspraak bij ons in

Wil je eens vrijblijvend met ons in gesprek en een eerste advies krijgen over het verkopen van je huis in Klundert? Bel of mail ons dan eens voor een afspraak! De koffie staat altijd voor je klaar.