Dé makelaar in Zevenbergen

Wil je in deze hectische tijd op de woningmarkt een makelaar die met je meedenkt en net zo hard meedenkt in je jacht naar je nieuwe huis als bij de verkoop van je oude huis? Kom dan zeker eens kennismaken met Meiboom Makelaardij. Wij zijn dé makelaar in Zevenbergen wanneer je je huis wilt verkopen of een nieuw huis wilt kopen, een eerlijk hypotheekadvies wilt of je verzekeringen wil afsluiten. Al die zaken kun je namelijk bij ons regelen. Geen gedoe met verschillende zaken bij meerdere partijen en onduidelijkheid over waar je voor wie moet zijn, maar gewoon simpel: alles onder een dak.

Ervaren en vernieuwende makelaar

Meiboom Makelaardij is al jarenlang een begrip in West-Brabant. Opgericht door vader Béroul Meiboom, waarna in 2020 zoon Daan de zaak overnam. Combineer de jarenlange ervaring met een jonge, vernieuwende blik en je hebt het beste van beide werelden. Het maakt van Meiboom Makelaardij dé beste partij als je een makelaar nodig hebt in de omgeving van Zevenbergen. En dat zeggen we in alle bescheidenheid niet eens zelf, lees hier maar eens wat ervaringen op Funda van onze klanten.

Je persoonlijke situatie in kaart gebracht

Bij Meiboom Makelaardij kijken we altijd samen met jou naar je persoonlijke situatie. Hoe is je werk- en leefsituatie nu en wat verwacht je van de toekomst? Ben je een starter en op zoek naar je eerste huis in de omgeving van Zevenbergen, of ga je wellicht samenwonen en hoop je in de toekomst een gezin te starten? Het zijn allemaal zaken die van invloed zijn op je hypotheek en het financieel advies dat wij je geven.

Altijd up to date met de laatste ontwikkelingen

Daarnaast zijn wij uiteraard altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn bij het aan- of verkopen van een huis. De laatste rentestanden, regels rondom hypotheken en mogelijkheden tot financiering. Nog niet zo ver dat je je droomhuis hebt gevonden of dat je je huis wilt verkopen, maar wel nieuwsgierig naar wat je kunt lenen aan hypotheek? Bereken je maximale hypotheek dan zelf hier! Dan weet je gelijk of je droomhuis in Zevenbergen binnen handbereik is of (nog) niet. 

 

Kom vrijblijvend kennismaken

Wil je eens kennismaken met ons en gelijk inzicht krijgen in wat je kan of juist niet? Neem dan zeker eens contact met ons op. Bij Meiboom Makelaars helpen we je graag verder!