Dé makelaar in Zevenbergen

De huidige woningmarkt is hectisch. En zeker wanneer je je huis gaat verkopen kan dat spannend zijn. Ons team van makelaars begeleid je stap voor stap bij elk proces, of je nu een huis gaat kopen of je huis wil verkopen. Meiboom Makelaardij is dé makelaar in Zevenbergen waar je op een persoonlijke manier geholpen wordt bij het aanvragen van een hypotheek, het krijgen van een hypotheekadvies of het afsluiten van je verzekering. Al die zaken kun je namelijk bij ons regelen. Geen gedoe met verschillende partijen en onduidelijkheid over waar je voor wie moet zijn, maar gewoon simpel: alles onder een dak.

Jarenlange ervaring met een frisse blik

Meiboom Makelaardij is al jarenlang een begrip in de omgeving van Zevenbergen. Ooit opgericht door vader Béroul Meiboom, waarna in 2020 zoon Daan de zaak overnam. Combineer jarenlange ervaring met een jonge, vernieuwende blik en je hebt het beste van beide werelden! Ons team werkt keihard en met veel plezier voor iedereen die bij ons over de drempel stapt. En daarvoor worden we beloond, met blije en tevreden klanten!

 Bekijk Funda Reviews

Je woonwens in Zevenbergen

Bij Meiboom Makelaardij kijken we altijd samen met jou naar je persoonlijke situatie. Hoe is je werk- en leef- en woonsituatie nu en wat verwacht je van de toekomst? Ben je een starter en op zoek naar je eerste huis in de omgeving van Zevenbergen, of ga je wellicht samenwonen en hoop je in de toekomst misschien zelfs een gezin te starten in deze prachtige regio? Elke woonwens is anders en iedere woondroom dus ook. En wij helpen iedereen zijn of haar droom te realiseren!

Altijd het scherpste aanbod voor jou

Daarnaast zijn wij uiteraard altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn bij het aan- of verkopen van een huis. De laatste rentestanden, regels rondom hypotheken en mogelijkheden tot financiering. We nemen in ons hypotheekadvies alle hypotheekverstrekkers mee en kunnen dus altijd het best passende aanbod aan jou doen.

Kom vrijblijvend kennismaken

Wil je eens kennismaken met ons en gelijk inzicht krijgen in wat je kan of juist niet? Neem dan zeker eens contact met ons op. Ons kantoor zit in Zevenbergen, we hebben genoeg parkeergelegenheid voor de deur en zeker zo belangrijk: de koffie staat altijd voor je klaar!