Huizen te koop in Klundert

Gelegen in de weidse, Brabantse natuur ligt het prachtige Klundert. Een echte vestingstad, waar je nog in alle rust kunt wonen. We zijn elke keer dan ook ontzettend enthousiast wanneer we weer huizen in Klundert te koop kunnen aanbieden. De ruimte die je hier hebt, de gemakken, de voorzieningen én de prachtige woningen die hier staan zorgen samen steeds weer voor het perfecte koophuis! Direct zien welke huizen we te koop hebben staan in Klundert? Je checkt ons actuele woning aanbod hier!

Klundert: een van de mooiste dorpen in Brabant

In 2020 werd Klundert door reisblog Travelvalley gekozen tot een van de vijf mooiste dorpen in Brabant. En dat kunnen wij alleen maar beamen! Klundert is opgebouwd rond het water en eerlijk, dat maakt een woonomgeving altijd idyllischer toch? Het water De Bottekreek ligt bij de Molenstraat, in het centrum waar je verder nog volop winkels, horeca, kapsalons en andere dienstverleners en bedrijven vindt. Wat je ook nodig hebt, je hoeft er Klundert niet voor uit!  

Jouw droom koophuis in Klundert

We weten het zeker, als je je droomhuis vindt in Klundert wil je hier echt nooit meer weg! De huizen en appartementen die we hier aanbieden staan niet voor niets nooit lang te koop, dit dorp is populair bij zowel starters op de huizenmarkt als gezinnen. Een prachtig huis, de natuur letterlijk in je achtertuin, wat wil je nog meer?

Blijf op de hoogte van ons woningaanbod in Klundert

Wij delen altijd alle woningen die we te koop aanbieden via onze Social Media kanalen op Instagram en Facebook. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan zeker daar! Heb je al een huis gespot in ons huidige aanbod? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Afspraak maken Bel ons WhatsApp ons