Scheidingsspecialist & Mediator

Mijn naam is Ine Hermans en ik woon in Teteringen, vlakbij het bourgondische Breda. Ik help elke dag met veel passie en volle inzet mensen die uit elkaar willen. Dit is wat ik het liefste doe, want ik merk dat mensen met mijn hulp weer in staat zijn om een nieuwe start te maken zonder hun partner en als liefdevolle ouders. Zodat ze weer rust, zekerheid en zelfvertrouwen gaan ervaren.

Ik ben als gespecialiseerd Familie- en Scheidingsmediator toegevoegd aan het door de Rechtspraak erkende kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Dit is een beschermde titel. Ik voldoe aan bepaalde kwaliteitseisen en werk onder vastgestelde condities. En hier word ik regelmatig op getoetst.

Uit elkaar? Laat mij je helpen!

Van het begin tot het einde van de scheiding, geef ik jou en je (ex-)partner structuur en duidelijkheid over jullie keuzes. Ik informeer jullie zodat jullie samen in staat zijn om te komen tot weloverwogen afspraken waar jullie allebei achter staan. Je krijgt mijn hulp als een neutrale en onpartijdige derde, ik ben er voor jullie allebei. Mijn dienstverlening is daarom ook een stuk goedkoper dan het inschakelen van twee advocaten. 

Er is voldoende ruimte voor alle gevoelens die er spelen bij jou en je (ex-)partner. Je kunt je vrij voelen om alles te zeggen. Alles wat tussen ons gedeeld wordt is vertrouwelijk van aard, zowel tijdens als na de mediation. En je mag altijd terugkomen op wat je eerder hebt gezegd. Je kunt bovendien op elk moment de mediation eindigen, je deelname is altijd vrijwillig. Tegelijkertijd worden de beoogde resultaten niet uit het oog verloren: je deelname is niet vrijblijvend en ik verwacht ook van jou en je (ex-)partner de benodigde inspanning om tot de best mogelijke oplossing te komen. Je wordt echter pas gehouden aan je afspraken zodra ze op papier staan en jullie handtekening er onder staat.

 

Gebundelde krachten

Door de samenwerking met Meiboom Makelaardij zorgen we er voor dat wanneer jij en je partner uit elkaar willen, je niet allerlei verschillende instanties zelf hoeft te bezoeken. Meiboom heeft alle expertise rondom verzekeringen, hypotheken en makelaardij. En ik breng de eventuele alimentatieverplichtingen in kaart, informeer over de rechten en zorg voor het vastleggen van de scheidingsafspraken in het echtscheidingsconvenant.  Samen handelen we de scheiding goed en volledig af en zorgen we voor een woonoplossing die past bij jou persoonlijke situatie. Je hoeft nooit meerdere malen je verhaal te doen en deze efficiënte manier van werken zorgt voor rust en vooral gemak.

In contact komen met mij? Ik ben te bereiken via 06-23526568, info@ihscheiden.nl of ga naar de website www.mhscheiden.nl.